Про наближення функцій класу Гельдера тригармонійними інтегралами Пуассона - Жигалло, К.М.; Харкевич, Ю.І. (Український математичний журнал, 2001)
Отримано точне значення верхньої межі відхилення тригармонійного інтеграла Пуассона від функцій класу Гельдера.