Експоненціальна оцінка фундаментальної матриці лінійної імпульсної системи - Петришин, Р.І.; Сопронюк, Т.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджено властивості осциляційних сум та інтегралів, залежних від параметрів. Вказані властивості використано для встановлення оцінки нормальної фундаментальної матриці лінійної системи зі швидко осцилюючими коефіцієнтами та імпульсним впливом у фіксовані моменти часу.