Про гладкість інваріантного тора зчисленної системи різницевих рівнянь з параметрами - Марчук, H.А.; Теплінський, Ю.В. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено достатні умови диференційовності інваріантного тора, зчисленної системи лінійних різницевих рівнянь, визначеної на скінченновимірному торі, за кутовою змінною та параметром, який містить вихідна система рівнянь.