Основные вероятностные характеристики системы обслуживания Gk|G|1 - Ежов, И.И.; Каданков, В.Ф. (Український математичний журнал, 2001)
Для систем обслуговування Gk|G|1 з груповим надходженням вимог наведено розподіли таких характеристик: тривалості періоду зайнятості, довжини черги в перехідному і стаціонарному режимах функціонування системи обслуговування, сумарного часу простою системи обслуговування, віртуального часу чекання початку обслуговування, вхідного потоку вимог і вихідного потоку обслугованих вимог та інших.