Об одном условии регулярности квантовых квадратичных стохастических процессов - Мухамедов, Ф.М. (Український математичний журнал, 2001)
Наведено необхідні та достатні умови виконання умови регулярності для однорідних квантових квадратичних стохастичних процесів, визначених на алгебрах фон Неймана.