О тождествах в алгебрах Qn,λ, порожденных идемпотентами - Рабанович, В.И.; Самойленко, Ю.С.; Стрелец, А.В. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджено алгебри Qn,λ, що породжені n ідемпотентами з сумою λe (λ ∈ C, e — одиниця алгебри), на наявність в них поліноміальних тотожностей. Доведено, що Q₄,₂ є алгеброю із стандартною тотожністю F₄, а алгебри Q4,λ, λ ≠ 2, та Qn,λ,n ≥ 5, поліноміальних тотожностей не мають.