Метод регуляризации одного класса парных сумматорных уравнений - Бровенко, А.В.; Мележик, П.Н.; Поединчук, А.Е. (Український математичний журнал, 2001)
Запропоновано метод регуляризації одного класу систем парних суматорних рівнянь, до яких зводиться ряд задач теоретичної та математичної фізики.