Обмежені розв'язки деяких класів різницевих рівнянь з операторними коефіцієнтами - Городній, М.Ф.; Лагода, О.А. (Український математичний журнал, 2001)
Отримано необхідні та достатні умови існування і єдиності обмежених розв'язків деяких класів лінійних одно- та двопараметричних різницевих рівнянь з операторними коефіцієнтами у бана-ховому просторі.