Асимптотические представления решений одного класса нелинейных неавтономных дифференциальных уравнений третьего порядка - Евтухов, В.М.; Стехун, А.А. (Український математичний журнал, 2007)
Встановлено асимптотичні зображення для необмежених розв'язків нелінійних неавтономних диференціальних рівнянь третього порядку, що у деякому сенсі є близькими до рівнянь типу Емдена - Фаулера.