Слабые базисы векторных мер - Романов, В.А. (Український математичний журнал, 2007)
Розв'язано питання про зображення мір із значеннями в банаховому просторі як границь слабко збіжних послідовностей векторних мір, що мають своїм базисом дану невід'ємну міру.