Леонід Андрійович Пастур (до 70-річчя від дня народження) - Бар'яхтар, В.Г.; Березанський, Ю.М.; Королюк, В.С.; Марченко, В.О.; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Хруслов, Є.Я. (Український математичний журнал, 2007)
21 серпня 2007 р. виповнилось 70 років видатному математику академіку НАН України Леоніду Андрійовичу Пастуру.