Знакова подія минулого - Бурлака, Г. (Слово і Час, 2004)
Рецензія на книгу: Василь Горинь. Перепоховання Маркіяна Шашкевича / Інститут українознавства ім. І.Крип'якевича НАН України. Шашкевичівська комісія. - Львів, 2003. - 92 с. (іл.). - [Бібліотека Шашкевичіани. Нова серія. 1 (6)].