Деякі питання впровадження європейських стандартів системи управління якістю підприємств у сучасній Україні - Писаренко, В.Г.; Писаренко, Ю.В.; Гульчак, О.Є.; Малачинський, В.Ю.; Чоботок, Т.І. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Проаналізовано проблеми, що можуть очікувати українські підприємства на шляху до впровадження системи менеджменту якості підприємств з урахуванням Євростандартів серії ISO 9000.