Про концепцію Державної цільової науково-технічної програми комплексних досліджень клімату України до 2030 року (стенограма наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 27 листопада 2020 р.) - Осадчий, В.І. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді представлено концепцію Державної цільової науково-технічної програми комплексних досліджень клімату України до 2030 року, спрямовану на створення за результатами комплексних досліджень ефективної системи забезпечення органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, населення України гідрометеорологічною інформацією і прогнозами щодо можливих соціально-економічних та екологічних наслідків коливань і зміни клімату.