Нові горизонти філогенетичної класифікації порядку Teloschistales. Перша міжнародна нарада з класифікації порядку Teloschistales (11—14 травня 2012 р., Крістіансмінде, Данія) - Кондратюк, С.Я. (Український ботанічний журнал, 2012)
Вважаємо за приємний обов’язок висловити глибоку вдячність д-ру Е. Гайя та проф. Ф. Лутзоні (м. Дурхам, США), У. Зохтінгу (м. Копенгаген, Данія) та д-ру У. Арупу (м. Лунд, Швеція) за можливість взяти участь у роботі наради та виголосити доповіді. Ми щиро дякуємо також проф. І. Чарнефельту та д-ру А. Тель (м. Лунд, Швеція) за можливість відвідати Ботанічний музей Університету м. Лунда (Швеція), теплу гостинність і підтримку впродовж нашого перебування в Данії та Швеції.