Побудова частинних асимптотичних розв’язків лінійних вироджених систем диференціальних рівнянь із запізненням аргументу - Шатковська, К.В. (Нелінійні коливання, 2010)
Построены частные асимптотические решения линейной системы дифференциальных уравнений с медленно изменяющимися коэффициентами и запаздывающим аргументом в случае кратного корня характеристического уравнения.