Побудова асимптотичного розв’язку однієї задачі оптимального керування - Яковець, В.П.; Тарасенко, О.В. (Нелінійні коливання, 2010)
Построено асимптотическое решение сингулярно возмущенной задачи оптимального управления в случае регулярного пучка граничных матриц.