Юрій Романович Шеляг-Сосонко (до 80-річчя вченого) - Дідух, Я.П.; Дубина, Д.В. (Український ботанічний журнал, 2013)
10 січня 2013 року відзначив свій ювілей видатний учений-ботанік, академік НАН України, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки України, лауреат премії імені М.Г. Холодного НАН України, кавалер ордена Ярослава Мудрого IV ступеня, доктор біологічних наук, професор Юрій Романович Шеляг-Сосонко