Павло Митрофанович Устименко (до 60-річчя вченого) - Шеляг-Сосонко, Ю.Р.; Дубина, Д.В.; Зиман, С.М.; Якубенко, Б.Є. (Український ботанічний журнал, 2013)
8 лютого 2013 року виповнилося 60 років від дня народження відомого вченого в галузі геоботаніки, фітоценології, фітосозології та лісознавства, провідного наукового співробітника відділу геоботаніки та екології Інституту ботаніки імені М.Г. Холодного НАН України, доктора біологічних наук Павла Митрофановича Устименка