К задаче стабилизации движения параметрического семейства нелинейных сингулярно возмущенных систем - Мартынюк, А.А.; Хорошун, А.С. (Нелінійні коливання, 2011)
Для нелiнiйних неточних сингулярно збурених систем побудовано керування, що забезпечує їх абсолютну параметричну стiйкiсть. Оцiнено множину значень параметрiв, для яких вказана властивiсть системи зберiгається.