Cyclospermum leptophyllum (Pers.) Sprague ex Britton et P. Wilson (Apiaceae) — новое для территории Украины адвентивное растение - Рыфф, Л.Э. (Український ботанічний журнал, 2011)
На території Нікітського ботанічного саду (Південний берег Криму) виявлена нова для флори України адвентивна рослина — Cyclospermum leptophyllum (Pers.) Sprague ex Britton et P. Wilson. Наведені її морфологічний опис і відомості щодо географічного поширення. Обговорюються окремі аспекти біології, екології та господарського значення цього таксона.