Побудова загального розв'язку виродженої лінійної системи диференціальних рівнянь з іррегулярною особливою точкою - Яковець, В.П.; Шепель, О.А. (Нелінійні коливання, 2002)
Дослiджується асимптотика загального розв’язку лiнiйної системи диференцiальних рiвнянь з iррегулярною особливою точкою вигляду x⁻ʰ B(x)dy/dt = A(x)y у випадку виродження граничної матрицi при похiдних. Виведено рiвняння розгалуження, коефiцiєнти якого мiстять повну iнформацiю про структуру загального розв’язку наведеної системи у випадку кратних скiнченного i нескiнченного елементарних дiльникiв регулярної в’язки матриць L(λ) = A₀ − λB₀.