Обмежені на R розв'язки слабконелінійних систем звичайних диференціальних рівнянь - Бойчук, А.О. (Нелінійні коливання, 2003)
Отримано умови iснування обмежених на всiй осi R розв’язкiв слабконелiнiйних систем звичайних диференцiальних рiвнянь у випадку, коли вiдповiдна незбурена однорiдна лiнiйна диференцiальна система є експоненцiально-дихотомiчною на пiвосях R₊ та R₋.