Инвариантные множества импульсных систем и их устойчивость - Кенжебаев, К.К.; Станжицкий, А.Н. (Нелінійні коливання, 2004)
Для iмпульсних систем у термiнах функцiй Ляпунова наведено умови iснування iнварiантних множин та дослiджено їх стiйкiсть.