Асимптотическое разложение решений сингулярно возмущенной краевой задачи - Каранджулов, Л.И. (Нелінійні коливання, 2004)
Для лiнiйних сингулярно збурених систем звичайних диференцiальних рiвнянь побудовано асимптотичне розвинення розв’язку методом примежових функций. За допомогою псевдообернених матриць i проекторiв визначено всi члени асимптотичного розвинення у некритичному випадку.