Стійкість інтегрального многовиду коливної системи з повільно змінними частотами та імпульсною дією - Петришин, Р.І.; Дудницький, П.М. (Нелінійні коливання, 2004)
На пiдставi рiвномiрних оцiнок осциляцiйних iнтегралiв i сум доведено теореми про асимптотичну та умовну асимптотичну стiйкiсть iнтегрального многовиду багаточастотної системи звичайних диференцiальних рiвнянь з iмпульсною дiєю у фiксованi моменти часу.