Об асимптотических свойствах решений дифференциально-функционального уравнения с линейно преобразованным аргументом - Пелюх, Г.П.; Бельский, Д.В. (Нелінійні коливання, 2018)
Встановлено новi властивостi розв’язкiв диференцiально-функцiонального рiвняння з лiнiйно перетвореним аргументом.