Усреднение импульсных дифференциальных включений с производной Хукухары - Скрипник, Н.В. (Нелінійні коливання, 2007)
Наведено обґрунтування методу повного i часткового усереднення для диференцiальних включень iз похiдною Хукухари, що зазнають iмпульсного впливу в фiксованi моменти часу.