Краевые задачи с начальными скачками для сингулярно возмущенных интегро-дифференциальных уравнений - Дауылбаев, М.К.; Мирзакулова, А.Е. (Нелінійні коливання, 2016)
Вивчається двоточкова крайова задача для сингулярно збурених iнтегро-диференцiальних рiвнянь третього порядку з малим параметром при двох старших похiдних. Встановлено асимптотичну збiжнiсть розв’язку цiєї задачi до розв’язку деякої виродженої крайової задачi.