Вплив бетастимуліну та акварину на якість насіння цукрових буряків - Лялько, І.І.; Дубровна, О.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Вивчено сумісний вплив препаратів “Бетастимулін” та ”Акварин №5” на енергію проростання та схожість насіння цукрових буряків. Експериментально доведено, що обробка фізіологично активними речовинами сприяє покращанню селекційних якостей даної культури.