Індукція апоптичних змін у культурах клітин ссавців сумарним препаратом фга та його ізоформами - Кочубей, Т.О.; Півень, О.О.; Андрієнко, В.І.; Карпова, І.С.; Лукаш, Л.Л. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Показано принципово різний вплив на індукцію апоптозу у культурі клітин китайського хом’ячка та раку гортані людини сумарним препаратом ФГА та його ізоформами. У дослідженій нами концентрації усі білки достовірно підвищували частоту апоптозних клітин на рівніз МННГ. Також виявлено певні відмінності активності ізолектинів та ФГА.