Елімінація вірусу кущистої карликовості малини методом хемотерапії в культурі in vitro - Медведєва, Т.В.; Тряпіцина, Н.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Проведено дослідження з елімінації ВККМ методом хемотерапії в культурі in vitro з використанням “Віразолу”. Визначено рівень фітотоксичності віроциду та оцінено синергічну дію цитокініну та віроциду на падіння концентрації вірусу. Показано, що успіх хемотерапії залежить від природи вірусу та генетичних особливостей сорту