Використання генетико-біотехнологічних методів оцінки функціонального стану ооцитів корів і свиней in vitro - Остаповець, Л.І.; Троцький, П.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2010)
Наведено результати експериментальних досліджень використання сучасних генетико-біотехнологічних методів оцінки якості гамет. Встановлено, що використання цитогенетичного методу оцінки дозволяє встановити ступінь мейотичної зрілості деконсервованих і прокультивованих гамет корів та закономірності перебігу мейозу в ооцитах свиней при дозріванні in vitro.