Яремчук В. Українська історіографія: суспільно-політична історія - Масненко, В. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Яремчук В. Українська історіографія: суспільно-політична історія: Посібник. – Острог: Вид-во Національного університету «Острозька академія», 2017. – 288 с.