Кот С. Повернення і реституція культурних цінностей у політичному та культурному житті України (ХХ – поч. ХХІ ст.) - Гирич, І. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книгу: Кот С. Повернення і реституція культурних цінностей у політичному та культурному житті України (ХХ – поч. ХХІ ст.). – К.: Інститут історії України НАН України, 2020. – 1020 с.