Історія Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018; Савчук В. Ректори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018: Книга нарисів; Професори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018: Біобібліографічний довідник - Бородін, Є. (Український історичний журнал, 2020)
Рецензія на книги: Історія Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018 / Гол. редкол. чл.-кор. НАН України, проф. М.В.Поляков. – 5-те вид., переробл. і доп. – Дніпро: Ліра, 2018. – 416 с.; Савчук В. Ректори Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара: 1918–2018: Книга нарисів / Гол. редкол. чл.-кор. НАН України, проф. М.В.Поляков. – Дніпро: Лір а, 2018. – 212 с.