До 75-річчя доктора історичних наук, професора Л.Баженова - Реєнт, О.; Прокопчук, В.; Завальнюк, О. (Український історичний журнал, 2021)
Із-поміж старшого покоління сучасної української наукової спільноти виділяється вчений-історик, професор Кам’янець-Подільського національного університету ім. І.Огієнка, активний громадський, краєзнавчий діяч Лев Васильович Баженов, який понад півстоліття надійно служить улюбленій науці, освіті та краєзнавству, активно працює над вихованням високопрофесійної, патріотичної наукової зміни.