Глубинное зондирование электромагнитными методами (мтз и амтз) Голованевско–Ядлово-Трактемировской и Немировско-Кочеровской шовных зон Украинского щита - Анциферов, А.В.; Шеремет, Е.М.; Николаев, Ю.И.; Николаев, И.Ю.; Сетая, Л.Д.; Агаркова, Н.Г.; Анциферов, В.А.; Омельченко, А.А.; Федотов, С.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Викладено результати глибинного зондування Голованівсько-Ядлово-Трактемірівської (ГЯТШЗ) і Немірівсько-Кочеровскої (НКШЗ) шовних зон (докембрійських геолого-тектонічних структур) Українського щита, виконаного УкрНДМІ протягом 2007 –2008 років у рамках тематик Національної Академії Наук України для з'ясування приуроченості проявів і родовищ ендогенних корисних копалин до низькоомних електромагнітних аномалій.