Результаты глубинного зондирования электромагнитными методами (МТЗ и АМТЗ) Орехово-Павлоградской и Западно-Ингулецко-Криворожской шовных зон Украинского щита - Анциферов, А.В.; Шеремет, Е.М.; Николаев, Ю.И.; Николаев, И.Ю.; Сетая, Л.Д. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Викладено результати глибинного зондування Оріхово-Павлоградської (ОПШЗ) і Західно-Інгулецько-Криворізької (ЗІ-КШЗ) шовних зон (докембрійських геолого-тектонічних структур) Українського щита, виконаного УкрНДМІ протягом 2003 –2006 років у рамках тематик Національної Академії Наук України для з'ясування приуроченості проявів і родовищ ендогенних корисних копалин до низькоомних електромагнітних аномалій.