Трехмерная геоэлектрическая модель земной коры Приазовского мегаблока Украинского щита - Бурахович, Т.К.; Кулик, С.Н.; Кушнир, А.Н. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Розглядається можливість побудування тривимірної геоелектричної моделі земної кори Приазовського мегаблока Українського щита за результатами спостережень природного електромагнітного поля в області низьких частот.