До історії родоводу Пилипа Орлика - Дробязко, Н.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
На основі історичних, архівних документів та періодичних видань у праці досліджується родовід гетьмана в еміграції Пилипа Орлика. Основна увага приділяється нащадкам Пилипа та Ганни Орлик.