Функціональне моделювання та стратегічне проєктування для регламентації стратегії підприємства - Латишева, О.В.; Підгора, Є.О.; Фокін, В.С. (Економічний вісник Донбасу, 2021)
У статті досліджуються підходи побудови бізнес-процесу формування стратегії підприємства. Представлено процедуру застосування методології функціонального моделювання і графічного представлення процесів нотації IDEF0 (англ. Integration Definition for Function Modeling) для процедури розробки стратегії підприємства. Складено алгоритм моделювання процедури формування стратегії підприємства, для чого наведено діаграму SADT (Structured Analysis and Design Teqnique) та представлено її декомпозицію за основними елементами та етапами.