Полімери спеціального призначення (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 29 вересня 2021 р.) - Бровко, О.О. (Вісник НАН України, 2021)
У доповіді наведено найвагоміші результати досліджень з хімії та фізико-хімії багатокомпонентних полімерних систем, отримані в Інституті хімії високомолекулярних сполук НАН України з метою створення композиційних полімерних матеріалів спеціального та подвійного призначення і впровадження методології молекулярного дизайну в процес створення композитів. Розглянуто найважливіші розробки Інституту, впроваджені в різні галузі економіки України.