Коцюба З. Г. Рефлексія побутової свідомості в різномовному провербіальному просторі - Тараненко, О. (Мовознавство, 2010)
Рецензія на книгу: Коцюба З. Г. Рефлексія побутової свідомості в різномовному провербіальному просторі. Л. : ДП «Видавничий дім “Укрпол”», 2010. — 472 с.