Нікульшина Т. М. Словник номінацій ірреального світу - Стишов, О. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Нікульшина Т. М. Словник номінацій ірреального світу (на матеріалі сучасної англійської та української мов) / Відп. наук. ред. А. Б. Левицький. Донецьк : Схід, видавн. дім, 2012. — 249 с.