Левченко О. Українсько-російсько-білорусько-болгарсько-польський словник порівнянь - Мізін, К. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Левченко О. Українсько-російсько-білорусько-болгарсько-польський словник порівнянь. Л. : Вид-во Львів, політехніки, 2011. — 748 с. Наприкінці минулого року відбулася непересічна для української славістики подія: вийшов з друку українсько-російсько-білорусько-болгарсько-польський словник порівнянь, автором якого є відомий в Україні фразеолог — Олена Левченко. Цей словник є справді непересічним з огляду на свіжий підхід як до його оформлення, так і до принципів укладання: по-перше, вражає дизайн словника (великий формат, якість паперу, кольорові фотографії тощо), що слугує для зручності пошуку користувачем потрібної інформації; по-друге, солідним є обсяг словника, оскільки його статті містять широку інформацію, дібрану з корпусів, текстів художньої літератури та публіцистики.