Русско-украинский словарь : В 4 т. - Шевченко, Л.; Стишов, О. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Російсько-український словник : В 4 т. / Голова редакційної колегії П. Ю. Гриценко К. : Знання, 2011,— Т. 1. A-Й,— XXXYIII, 992 с. Вийшов друком перший том Російсько-українського словника у чотирьох томах. Як сказано в його передмові, це «фундаментальна багаторічна праця колективу лексикографів різних поколінь Інституту української мови Національної академії наук України» і, як можна зрозуміти, відкриває нову серію «Академічні словники». Проаналізуємо на прикладі першого тому, що є фундаментального у зазначеній лексикографічній праці і чи взагалі вона відповідає вимогам, які ставляться до академічних словників.