Університетська україністика в актуальних епістемах сучасного мовознавства - Тараненко, О. (Мовознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Університетська україністика в актуальних епістемах сучасного мовознавства / За ред. Л. І. Шевченко К. : ВПЦ «Київський університет», 2013.— 343 с.