Гапоненко І. А. Лексіка беларускай літаратурнай мови XIX—пачатку ХХ ст. - Скопненко, О. (Мовознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Гапоненка І. А. Лексіка беларускай літаратурнай мови XIX—пачатку ХХ ст. : асаблівасці станаўлення і развіцця. Мінск : БДУ, 2012. — 307 с.