Комплекси цинку (ІІ), кадмію (ІІ) і ртуті (ІІ) з ненасиченим гетерополіаніоном РМо₁₁О₃₉⁷⁻ - Трохименко, О.М. (Украинский химический журнал, 2005)
Методом ЯМР ³¹Р і електронної спектроскопії та елементного аналізу вивчено умови утворення комплексів цинку (II), кадмію (II) i ртуті (II) з ненасиченим моновакантним гетерополіаніоном РМо₁₁О₃₉⁷⁻. Встановлено утворення у водних розчинах за рН 1.5—4.7 комплексів зі співвідношенням фосфор : метал : молібден = 1:1:11, які виділено у вигляді малорозчинних цезієвих солей.